Teman Alam Maya

Sunday, November 23, 2014

Membenci Tanpa Kata



Assalamualaikum dan selamat pagi..
rasa-rasanya dah berhabuk dah blog ni. mana tak nya, baru je nak update blog, ada je kerja. aissh, nak sekeh je kepala orang yang ganggu ilaa ni.*jangann maraahh naaa . ilaa baru perasan lah yang blog ilaa ni makin lama makin jadi blog jiwang dan tempat luah perasaan.errrrr, takpe kan sayang. selagi mana ilaa tak buat hal tak buat kecoh dan tak buat fitnah.

Cer jeling jap title post ilaa. haaa tuu diaaa nak habaq maii. Membenci tanpa kata walhal dalam hati rindu bagaikan nak rak. semua manusia ada ego semua manusia wajib ada perasaan sayang dan semua itu tak salah dan tak berdosa. ego biar bertempat begitu juga sayang. biar kena pada cara jangan sampai diri sendiri terluka.ewahh!

ilaa mengaku kadang-kadang dengan kawan or dengan orang yang kita sayang, tetibe boleh jadi benci. tetiba jugak boleh jadi sayang. lumrah pada sifat perempuan yang hatinya sangat sensitif dan lembut. pantang dicuit iols nak bagitahu. tipulah kalau diri sendiri tak nak disayangi tak nak diambil berat. tipuu booo tipuuu! kan dah jadi macam budak-budak tuu.

korang, ubat untuk hati paling sukar diubati. once dah terluka sukar nak sembuh seperti mana yang asal. bak kata pepatah,kaca yang retak takkan kembali kepada bentuk yang asal walaupun dicantum semula. kat luar nampak okey kat dalam?tak siapa tahu. pedih, sakit dan macam-macamlah. oleh itu, do find the right person to give your heart. salah tempat binasa lah jawapannya.

sekian..

Monday, November 3, 2014

#Kereta Impian 2

 Honda Civic Type R

 
 

sekiannnn ^___^

Pengguna BVRC


 cantek kan owner BVRC ni ;)

Assalamualaikum..
hai korang. selamat pagi salam hari Selasa yang quite errr malas. woaaahhaaaa, lupakan kemalasan yang entah pape. ilaa nak bagitahu yang sekarang ilaa duk tergila-gilakan produk BVRC ni. first time order dah amek 2 botol. nampak tak kegilaan apakah ini?



see, ni cara makan BVRC ni. dah jadi kegilaan ramai kot produk ni. uolss nak cantik nak putih nak gebu gebas, do find this produk. hari ni baru hari ke tiga ilaa consume BVRC. nak tengok perubahan pada diri sendiri dulu. if menjadi macam ilaa tengok testimoni user BVRC yang lain, ilaa share okeh. *maluu plakk titeww



tadaaa, ni khasiat BVRC. alahai, promote macam ilaa ni penjual BVRC.hahaa..takpo key2. disebabkan excited tahap gaban, ilaa war-warkan kebaikan BVRC ni. apa salahnya kan nak cantik beramai-ramai. apa lagi, jom laa try. tak rugi tapi yang awal-awal lagi tak yakin dengan produk ni, its up to you la sayang.

ilaa jugak nak pesan dekat peniaga-peniaga luar sana agar sama-sama cari rezeki dengan cara baik. kenapa tetibe sampaikan pesanan ni? ilaa ada dengar pasal produk BVRC ni diftnah. pemfitnah tu siap buat account instagram anti BVRC lagi. sampai hati buat fitnah cenggitu sekali. kalau ye pom dengki dengan kejayaan orang lain, janganlah sampai busuk hati bebeno peelnya. cari makan bialah dengan cara baik. iye dop?

papepon, tahniah buat owner BVRC sebab dah berjaya buat orang yakin dengan produk ni dan ilaa percaya produk ni akan pergi lebih jauh lagi. pemfitnah itu timbul sebab kejayaan kita bukan kegagalan kita. dorang apa tahu kesusahan kita demi mendapatkan tempat dan kepercayaan kepada pengguna kan.

p/s : if korang rajin amalkan makan ni dan ikot konsisten, inshaAllah menjadi. yang penting kena sabar.

nak hashtag :

#bvrc
#goldscrub
#littleswanfacescrub

tetiba macam instagram plop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...