Teman Alam Maya

Saturday, April 19, 2014

Macam mana nak kasi nuffnang naik?



Assalamualaikum
tergerak hati plak nak melawat en.nuff ni. dah lama dah ila tak tanya kaba dia. maklumlahkan ila berblog ni bukan semata-mata nak $$$ tapi nak berfoya-foya dgn blog. errrr..

korang,kasi la tips nak kasi en.nuff ni naek. share la ckit2 camne nak buat. dah berblog ni almost 3 tahun tapi ciput baru naik. haa,tadi kata tak kesah dengan $$ ni beria plak nak suruh naik.muahaha

takpela. sebenarnya ila dah tahu sikit2 tips nak naek kan en.nuff nie tapi kalo dah diri sendiri malas. nak naek camnenya kan.

Hari Usahawan Ternak 2014, Fakulti Perubatan Veterinar Universiti Malaysia Kelantan



 Antara booth Fakulti Perubatan Veterinar,Padang Tembak



 Welcome to Faculty of Veterinary Medicine, Padang Tembak


Psst, ada pertandingan ayam serama juga. RM17,000 uoollsss! *pengsann!

Assalamualaikum..
sorry korang. ila biarkan gambar berbicara. untuk pengetahuan korang, fakulti perubatan veterinar Universiti Malaysia Kelantan telah menganjurkan Hari Usahawan Ternak pada 19 April 2014 (Sabtu) pada pukul 9 pagi hingga 5 ptg bertempat di Fakulti Perubatan Veterinar, Padang Tembak, Pengkalan Chepa.

ilaa dapat tengok kesungguhan pelajar dan staf yang terlibat sangat2 terbaik. tanpa dorang , majlis ni takkan berjalan dengan lancar. fyi, this is my first time dapat hadir ke event seperti ini. teruja plus macam2.

Event ni pon more to bagi pendedahan kepada pelajar tentang selok belok veterinar dan boleh menjadi pengusaha atau membuka klinik veterinar sendiri after they graduated. dah nama lagi veterinar, mestilah banyak pasal haiwan bukan veterian (sayuran)..muahahaha!!
k baii!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...