Bawal Lovers!

Assalamualaikum
Tak lama dah kan nak habis tahun 2017. Cepat do oh ore klatey oyap. Nak bernafas pon tak sempat*cepat sangat masa berjalan. Yang bujang dah kahwin, yang kahwin dah dapat anak. Yang ada anak makin bertambah anak.hahaha. Sorie, tersasar jauh daripada entri.ngee

Bawal lovers!
Haa, mak jems nak bagitahu siapa peminat bawal bolehlah jenguk kita punya instagram boleh klik seperti di bawah  :





Untuk pengetahuan awak, ni adalah bawal terbaik selepas bawal asli. If nak bawal asli, korang boleh je request dengan ilaa. Tempahan siap paling AWAL 3 hari dan paling LEWAT 7 hari tak termasuk cuti am dan cuti hujung minggu. 

Cara nak order?

1. Pilih design yang berkenan

2. Pilih kod warna

3. Terus whatsapp ilaa (nombor untuk di whatsapp ada di ig shop ilaa)

Batu jenis apa?

Batu yang ilaa guna adalah COPY 90% SWAROVSKI. Berkilat sangat chuols! Tertutup la mata dek kilauan batu tu. Tak caya?Kena beli dulu baru awak boleh judge macam mana ok?cun!

Eh sis guna material apa ye?

Sis guna :
AIRIS PREMIUM (cotton MIYUKI)

AIRIS EXCLUSIVE (bawal asli)

*sangat-sangat mudah dibentuk dan tak keras sangat. recommended kepada bawal lovers yang nak nampak mahal tapi MURAH!

RATE HARGA?

Sis jual bawal bermula harga RM18 - RM50!!
(Bergantung kepada DESIGN yang dipilih ye)

Tak ke murah tu korang. Nak beli borong pon boleh nak beli 2 3 helai pon boleh. Yang pasti dapat harga tersangatllah MURAH!

Nak tengok tak KOLEKSI Bawal Lovers By Ilaasuhailaa? Jomlah ke ig shop ilaa. Maaf , ilaa tak spam dekat mana-mana komen instagrammers. Itu bukan stail ilaa ok. Selamat cuci mata awak! Eh sebelum lupa, bagi yang ada FB, boleh lah LIKE page @bawal lovers by ilaasuhailaa. Okdaa!



Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh