<
IlaaSuhailaa
WORDS FOR TODAY
Sunday, March 27, 2016 • 6:52 PM • 0 comments



Assalamualaikum..
Gemorning. Jom start counting to Rejab. Tak lama dah nak puasa awak. Excited sebab tahun ni boleh beraya dengan husband and family mertua and of course can't wait to welcoming 1st niece husband. Semoga SIL dapat deliver baby dengan baik dan selamat. Tetiba tak sabar nak tunggu anak sendiri. hahahahaha..InshaAllah.

Kenapa tak semua orang kita boleh percaya dan kenapa janji mereka kita tak boleh pegang?kenapa? hurmm, entahlah belalang. spesies manusia apa yang janji tapi selalu je break. haa marahh marahh marahh. of course laa marah dah awak tu berjanji bagai nak rak pastu tak tepati.

oklahh, tak nak emo pagi-pagi ni. habis rosak mood nak buat kerja. semoga awak yang suka break janji tu cepat-cepat berubah dan semakin matang dalam berkata-kata. gituuuu..

okbai!!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa