WORDS FOR TODAY



Assalamualaikum..
Gemorning. Jom start counting to Rejab. Tak lama dah nak puasa awak. Excited sebab tahun ni boleh beraya dengan husband and family mertua and of course can't wait to welcoming 1st niece husband. Semoga SIL dapat deliver baby dengan baik dan selamat. Tetiba tak sabar nak tunggu anak sendiri. hahahahaha..InshaAllah.

Kenapa tak semua orang kita boleh percaya dan kenapa janji mereka kita tak boleh pegang?kenapa? hurmm, entahlah belalang. spesies manusia apa yang janji tapi selalu je break. haa marahh marahh marahh. of course laa marah dah awak tu berjanji bagai nak rak pastu tak tepati.

oklahh, tak nak emo pagi-pagi ni. habis rosak mood nak buat kerja. semoga awak yang suka break janji tu cepat-cepat berubah dan semakin matang dalam berkata-kata. gituuuu..

okbai!!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

CIMB CLICK

Bukan Takde Jodoh