<
IlaaSuhailaa
19 Ramadhan
Sunday, July 5, 2015 • 6:08 PM • 0 comments

 
kredit : google image

Assalamualaikum dan salam 19 Ramadhan. 
kali ni ilaa nak share ganjaran pahala sepanjang bulan Ramadhan . walaupun bakal berakhir tidak lama lagi, tapi ganjaran pahala ni tetap diperolehi sepanjang bulan mulia ni.  ini bukan ayat ustazah segera. berani cakap ilaa macam-macam, ilaa sekeh korang kang..hahaha..dah nak mula meroyan dalam blog sendiri.

apa yang penting, korang kena baca apa yang ilaa share ni. tak rugi taw. good for you and good for me gittew. alang-alang raya pon da makin hampir, pe planning korang?baju raya?kasut raya?kereta raya?laki bini raya?opss,salah-salah. kad raya?jalan raya and watever berkaitan dgn raya kecuali hantu raya.hee. mesti dah 99% kan dah siap untuk raya.

makin dekat makin gelabah lah ilaa sebab order untuk raya makin banyak. alhamdulillah. rezki berniaga.belajar benda baru and belajar to handle something that came in one time. sampai bila kita nak berada di takuk yang lama kan sayang. tiba masanya we need to learn new big things in our life. ouch, speaking lagi den.

ok lah. sambung kerja. okbai!





Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa