<
IlaaSuhailaa
Hari Usahawan Ternak 2014, Fakulti Perubatan Veterinar Universiti Malaysia Kelantan
Saturday, April 19, 2014 • 8:08 PM • 0 comments



 Antara booth Fakulti Perubatan Veterinar,Padang Tembak



 Welcome to Faculty of Veterinary Medicine, Padang Tembak


Psst, ada pertandingan ayam serama juga. RM17,000 uoollsss! *pengsann!

Assalamualaikum..
sorry korang. ila biarkan gambar berbicara. untuk pengetahuan korang, fakulti perubatan veterinar Universiti Malaysia Kelantan telah menganjurkan Hari Usahawan Ternak pada 19 April 2014 (Sabtu) pada pukul 9 pagi hingga 5 ptg bertempat di Fakulti Perubatan Veterinar, Padang Tembak, Pengkalan Chepa.

ilaa dapat tengok kesungguhan pelajar dan staf yang terlibat sangat2 terbaik. tanpa dorang , majlis ni takkan berjalan dengan lancar. fyi, this is my first time dapat hadir ke event seperti ini. teruja plus macam2.

Event ni pon more to bagi pendedahan kepada pelajar tentang selok belok veterinar dan boleh menjadi pengusaha atau membuka klinik veterinar sendiri after they graduated. dah nama lagi veterinar, mestilah banyak pasal haiwan bukan veterian (sayuran)..muahahaha!!
k baii!!




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa