<
IlaaSuhailaa
ada masalah dengan url bloglist?
Thursday, December 29, 2011 • 5:45 AM • 2 comments

hai korang semua..ila sekarang dah mule busyyy sebab sem akhir dah bermule..
hari ini baru ada masa nak masukkan bloglist peserta yang telah menyertai segmen bloglist ilasuhaila..
pe yang ila nak cakap bahawa ila terkilan sebab ada beberapa url peserta bloglist ilasuhaila tak boleh dimasukkan..

kenapa?ila pom tak tahu..sama ada korang tukar url blog korang atau pape je lah..
sorry korang ek yang ada takde blog korang dalam blog ila..
ila pom taktahu nak carik camne url blog korang..sbb korang tak info kat ila.. :)

papepom..time kaseh banyak2 taw sudi join bloglist ilasuhaila taw..bai2..



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa