<
IlaaSuhailaa
ila sayang kawan-kawan ila..
Friday, August 26, 2011 • 10:05 AM • 2 comments


ila bukan memilih kawan dari segi rupa..harta benda..tapi kerana perangainya..ilmunya..agamanya..dan ciri-ciri yang menepati dalam memilih kawan..bak kate Wardina safiyyah dalam Ini KisahKu..kalau kite nak berubah jadi orang yang baek..maka Allah akan turunkan kite kawan yang baek2..

sangat2 setuju dengan kata2 Wardina..if semua itu hanyalah kate2 di mulut tanpa ada niat utk berkawan dgn orang baek tapi hanya ingin mengambil kesempatan atas kelebihan sahabat..maka semua itu pasti takkan terjadi dan Allah takkan turunkan kawan2 yang baek..

sebab itu ila sangat2 bersyukur dikurniakan sahabat sejati seperti Amirah Sabary ..sangat2 bertuah dapat kenal sahabat macam dia..1000 dalam satu..sanggup menolong kawan walaupun diri sendirik penat..dan ada masalah..

ila sayang dia macam adik-beradik ila sendirik..dia seorang yang kental..tapi degill..hehe..jngan marah ye..nati kena jual..^^,

thanx mirah for being my bestie and hope our friendship till end..aminn..

p/s : ila sayang gak kawan2 yang laen..karang korang igt ila pilih kasih plak..heheWelcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa