Posts

Showing posts from July 8, 2018

Salah Makan Anak Pula Terkesan

Image
credit : google image

Assalamualaikum dan Salam 28 Syawal Alhamdulillah berpeluang lagi untuk menulis entri baru kali ni. Musim Syawal ni nak kata sibuk dengan majlis raya tak jugak. Sibuk dengan urusan peribadi.
Al-kisahnya nak cerita tentang Aqil. Baby boy ilaa belum operate lagi hernia dia sebab ilaa decide nak buat lepas raya disebabkan banyak clash dengan kerja-kerja urgent. Nasib lah bila dua-dua kerja macam ni lah gayanya.
Semalam ilaa makan durian dan tak tahu pon yang durian tu agak berbisa untuk orang yang ada hernia. So melantak lah dalam 5 ulas sebelum tidur. Malam tu Aqil ok je . Tidur macam biasa. Tup-tup pukul 1.30 pagi dia mula meragam dan asyik geleng kepala bila tanya nak susu,nak makan biskut and nak tengok robocar poli.
Buka Ruqyah pon tak jalan. Dah hembus surah Kursi pon tak makan saman. Dalam hati ni dah rasa pelik sangat. Kenapa lah dengan anak aku ni. Sapu minyak angin pon tak jalan jugak. Aku mula syak ada kena mengena dengan uluran dia .
Dalam hampir pukul …