<
IlaaSuhailaa
Mama Moments : Dugaan Si Kecil
Sunday, June 10, 2018 • June 10, 2018 • 0 comments

Image result for sick baby
credit : google image


Assalamualaikum dan salam 26 Ramadhan.
Kali ini Aqil diuji lagi dengan angin pasang means hernia. Effect dia sangat buat Aqil tak nak makan. Merengek sampai ke hari ni. Tak nak kawan dengan sesiapa if ada ilaa. even dengan atok nenek dia pon tak nak. tengok makanan macam tengok benda aneh.

Sedih sangat-sangat. Ilaa pergi berubat dengan atok kawan ilaa. Dia pesan minta demah dekat hernia Aqil dan doa agar benda tu cepat kecut selain sapu minyak yang tok ayah bagi. Setakat ni hernia tu tak timbul dah tapi Aqil still tak nak makan dan tak kuat sangat menyusu.

Ilaa dan asben memang decide nak operate after raya ni. biarlah semuanya berjalan dgn lancar dan Allah kembalikan selera makan Aqil seperti kanak-kanak lain. Doa kan terbaik untuk Aqil ye kawans.

sekian



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa