Posts

Showing posts from June 10, 2018

Mama Moments : Dugaan Si Kecil

Image
credit : google image

Assalamualaikum dan salam 26 Ramadhan. Kali ini Aqil diuji lagi dengan angin pasang means hernia. Effect dia sangat buat Aqil tak nak makan. Merengek sampai ke hari ni. Tak nak kawan dengan sesiapa if ada ilaa. even dengan atok nenek dia pon tak nak. tengok makanan macam tengok benda aneh.
Sedih sangat-sangat. Ilaa pergi berubat dengan atok kawan ilaa. Dia pesan minta demah dekat hernia Aqil dan doa agar benda tu cepat kecut selain sapu minyak yang tok ayah bagi. Setakat ni hernia tu tak timbul dah tapi Aqil still tak nak makan dan tak kuat sangat menyusu.
Ilaa dan asben memang decide nak operate after raya ni. biarlah semuanya berjalan dgn lancar dan Allah kembalikan selera makan Aqil seperti kanak-kanak lain. Doa kan terbaik untuk Aqil ye kawans.
sekian