<
IlaaSuhailaa
Mama Feeling : Risau Tetap Ada
Saturday, April 21, 2018 • April 21, 2018 • 0 comments


Related image 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Salam 6 Sya'ban salam bulan islam. Bulan by bulan berlalu. Masa demi masa berlalu. Amal bertambah ke berkurang?ke maintain macho dan ayu?hiksss

Hari ini hari ke sembilan Aqil masuk school. 2hari lepas dia cuti disebabkan sakit tonsil. demam tiba-tiba dan alhamdulillah dalam masa satu hari dah sembuh. Syukur sangat-sangat tapi dia makin melekat dengan ilaa.

Pantang ilaa hilang depan mata terus cari macam kucing hilang anak. Alahai anak, kenapa jadi macam tu. Nak makan minum pon kena pancing dengan toys baru jadi. Takpun dengan cerita superwings.

Hari ini, terpikir keadaan dia setelah 4 hari ada bersama-sama dengan ilaa. Tidur lena. Tahu-tahu je sebab berkepit dengan ilaa 24jam. Ahh, rindu anakk sangat-sangat  =.=' . Tak sabar nak pi ambil dia dekat tadika after office hour.

Mesti dia excited sangat-sangat bila tahu mama dia yang ambil. Biasanya babatok nah kali ni mama sendiri ambil Aqil ok?harap-harap dia baik-baik aje di tadika. Tak meragam sebab 1st day dia hari ini.hmm

Maknya lebih-lebih pikir pasal anak. Anaknya ingat ke tak maknya.heee

Semoga Allah lindungi Muhammad Aqil daripada bencana dan kejahatan disekeliling.
Semoga dijauhkan benda-benda yang tidak baik
Semoga dalam lindunganNya.aaminn









Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa