Posts

Showing posts from January 14, 2018

Appreciate Post :Dua-Dua Aku Sayang

Image
Assalamualaikum Selamat Tahun Baru 2018. Masih tak terlambat lagi kan nak wish?hee. Have been busy for a while bila masuk tahun baru ni. Sebagai mak, pekerja dan peniaga. Senang tak senang , susah tak susah. Korang yang in the same shoes with me tahu lah macam mana kan.
Once blessed with a wonderful mother I am twice blessed with my mother -in-law 
Indah dan cantik sungguh kata-kata di atas ni. Dikurniakan mak dan mil yang sangat-sangat baik dan pemurah,polite dan caring. Umpama memiliki dua orang ibu. Beruntung kan ilaa?Alhamdulillah, itu antara nikmat rezeki ilaa yang Allah kurniakan. Rezeki tak semestinya dalam bentuk wang ringgit . Allah hadirkan orang yang baik itu pun dikira rezeki.
Teringat ilaa bila kena warded selepas deliver si Aqil. Malam tu ma,abah,mama dan baba semua ada tunggu kelahiran si kecil ni. Masa ilaa tengah dalam proses check 'jalan', ilaa ditinggalkan sorang-sorang dalam bilik scan. Bayangkan masa tu takde orang langsung. Sejuk sangat dan ditinggalkan alm…