Posts

Showing posts from December 3, 2017

Mama Moments : Aqil Dah Mula Bertatih

Image
Eh didi lah mama =.='

Assalamualaikum dan gemorning awak! Selamat berhujung minggu dan selamat bekerja. Sunday blues ke Sunday mood ke apa mood entahlah. Nak memulakan kerja hari pertama cenggini lah gayanya. Ke hulu hilir tup-tup update blog dulu ler jawabnya.hehehe
Alhamdulillah, 2 3 hari lepas its was a good news to me and asben . Bukan dapat baby baru but lebih daripada tu lagi. Boleh tak jangan suspen sangat?Annoying betul kan.Takdelah, tengok tajuk entri ilaa. Kalau awak adalah ibu yang baru beranak satu maybe perasaan hepi tu sama macam ilaa kot. If awak dah anak ramai, tak tahu perasaan tu macam mana. samada hepy berganda2 ataupun still sama.
Khamis lepas bila ilaa sampai je rumah, maa bagitahu yang Aqil done his 1st early step to walk. Bahagia bakk hangg. Hepi giler. walaupun baru 2 3 langkah tapi dah ada progression dan dah ada tanda dia dapat berjalan dengan baik bila cukup umur setahun.hoorayy to me and asben.
Mertua ilaa sangat excited nak tengok Aqil boleh jalan. Si…