<
IlaaSuhailaa
Mama Moments : Aqil Dah Mula Bertatih
Saturday, December 9, 2017 • December 09, 2017 • 0 comments

Eh didi lah mama =.='


Assalamualaikum dan gemorning awak!
Selamat berhujung minggu dan selamat bekerja. Sunday blues ke Sunday mood ke apa mood entahlah. Nak memulakan kerja hari pertama cenggini lah gayanya. Ke hulu hilir tup-tup update blog dulu ler jawabnya.hehehe

Alhamdulillah, 2 3 hari lepas its was a good news to me and asben . Bukan dapat baby baru but lebih daripada tu lagi. Boleh tak jangan suspen sangat?Annoying betul kan.Takdelah, tengok tajuk entri ilaa. Kalau awak adalah ibu yang baru beranak satu maybe perasaan hepi tu sama macam ilaa kot. If awak dah anak ramai, tak tahu perasaan tu macam mana. samada hepy berganda2 ataupun still sama.

Khamis lepas bila ilaa sampai je rumah, maa bagitahu yang Aqil done his 1st early step to walk. Bahagia bakk hangg. Hepi giler. walaupun baru 2 3 langkah tapi dah ada progression dan dah ada tanda dia dapat berjalan dengan baik bila cukup umur setahun.hoorayy to me and asben.

Mertua ilaa sangat excited nak tengok Aqil boleh jalan. Siap pesan selepas dorang balik Vietnam, tokma and babatok nak tengok Aqil dah boleh jalan dengan baik.lagi 20 hari nak cukup setahun anakanda tersayang. hara-harap dia dapat berlari.hahaha.lorat bin gaduh lah hoo mama pong.hahaha

sekarang ni just risau sebab dia agak cerewet bab-bab makan ni. manis sangat tak boleh, panas sangat tak boleh but masin takpe. feverito sangat masin tapi not good untuk baby like him. terpaksa lah makan biskut beras tu nak avoid dia lapar.

ada ke ibu-ibu ada tips untuk buatkan anak-anak 1tahun ke bawah boleh makan dengan baik?Please share link if ada ye. terima kasih.

 




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa