Posts

Showing posts from November 26, 2017

Appreciate Well Your Life

Image
Assalamualaikum dan selamat petang gais!
Banjir di Kelantan Alhamdulillah ada yang dah makin surut. Hari ni masih tak hujan2 since pagi lagi. Syukur. Semoga dijauhkan bencana alam. Aamiin.

Gais, ilaa tak tahu siapa readers ilaa sebenarnya dan dari peringkat umur berapa. Ilaa sekadar menulis dan bukan bajet tahu everything tau. yang nak baca silakan dan yang sentiasa follow blog ilaa , thank you so much for your time to read this.

Appreciate well your life. Apa tu?bunyi macam common sangat kan. macam lah orang tak tahu nak hargai hidup ni. dari segi apa kena hargai. dah ucap terima kasih?dah buat baik dengan orang sekeliling?dah senangkan hati orang lain?perlu ke buat semua tu?

Ada orang bila dah kehilangan orang yang tersayang, yang jaga dia elok-elok , yang berkorban everything utk dia barulah menyesal. No no no ok. tak elok buat macam ni.Bukan bermaksud suruh balas balik jasa baik orang tu atleast appreciate orang yang menghargai kita. betol tak?

Tak semua orang nakkan pulangan keb…

Ujian : Cermin Kereta Pecah Untuk Cubaan Mencuri

Image