<
IlaaSuhailaa
Aqil Dah Tumbuh Gigi
Monday, October 16, 2017 • October 16, 2017 • 0 comments

Image result for baby teeth 
sumber gambar : atok google

Assalamualaikum dan selamat petang.
Mengantuknye bila dah masuk waktu petang macam ni. Terhangguk-hangguk ,tergeleng-geleng kepala ni. Nasib tak pakej dengan zikir.hahaha. Mula lah nak cari idea nak menaip entri kali ni. Nak baca silakan. tak nak baca please leave.auumm,acah-acah garang.

Alhamdulillah, Aqil masuk umur 9 bulan dia dah tumbuh 2 gigi bawah dan 2 gigi atas. Ya ampun, cute sangat tiap kali dia senyum. dahla muka acah-acah gegirl. rambut curl pulek tu. kan tertukar dengan baby girl.Makin aktif si budak Aqil ni sampai kadang-kadang tak nyempat nak layan keletah dia.

Makin membesar makin sado mama dan papanya. Tu belum boleh berjalan.dah boleh jalan tak tahu la tu apa jadi.moment to be create. bila dah besar, mesti rindu yang kecil. siapa-siapa pun camtu kan. enjoy moments ketika dia kecil gittew.

but mama is trauma bila dah ada gigi ni. kemain laju bebeno dia gigit. aiyakk, ibu-ibu ada tips tak macam mana nak avoid anak menyusu gigit kita?
 
 





Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa