Posts

Showing posts from August 20, 2017

Aqil First Travel

Assalamualaikum dan selamat petang! Salam Zulhijjah. Terlupa hari ini adalah hari pertama bulan Zulhijjah. Korang puasa tak?*ahkak pon tak puasa tapi ada hati nak tanya kan2. Alhamdulillah, makin cepat masa makin meningkat umur. Amalan makin banyak tak?hahaha.
Excited hari ni nak bercerita pasal si demok Aqil first travel. Minggu lepas ilaa pi kenduri saudara sebelah husband di Damansara dengan flight. U noe wat, I is nervous sangat-sangat sebab ini adalah pertama kali naik flight bawa Aqil. Macam-macam dalam fikiran ni. Karang Aqil meraung bunyi enjin flight or popo atau macam-macamlah sampai happy bertukar stress tau. Dah lah pernah baca kecoh news dulu-dulu pasal satu  airlines tempatan ni melarang sorang passenger bawa infant disebabkan anak passenger ni meraung. Kononnya mengganggu passenger lain. Adeh!
Pada hari pertama nak bertolak daripada rumah ke Airport Sultan Ismail Petra,Pengkalan Chepa Aqil ok lagi. Happy semacam je. Tahu-tahu je nak bawa dia pergi jalan-jalan tapi kecu…