Posts

Showing posts from July 30, 2017

Bawal Lovers!

Image
Assalamualaikum
Tak lama dah kan nak habis tahun 2017. Cepat do oh ore klatey oyap. Nak bernafas pon tak sempat*cepat sangat masa berjalan. Yang bujang dah kahwin, yang kahwin dah dapat anak. Yang ada anak makin bertambah anak.hahaha. Sorie, tersasar jauh daripada entri.ngee

Bawal lovers!
Haa, mak jems nak bagitahu siapa peminat bawal bolehlah jenguk kita punya instagram boleh klik seperti di bawah  :

BL BY ILAASUHAILAA
BL BY ILAASUHAILAA
BL BY ILAASUHAILAA
BL BY ILAASUHAILAA
Untuk pengetahuan awak, ni adalah bawal terbaik selepas bawal asli. If nak bawal asli, korang boleh je request dengan ilaa. Tempahan siap paling AWAL 3 hari dan paling LEWAT 7 hari tak termasuk cuti am dan cuti hujung minggu.
Cara nak order?
1. Pilih design yang berkenan
2. Pilih kod warna
3. Terus whatsapp ilaa (nombor untuk di whatsapp ada di ig shop ilaa)
Batu jenis apa?
Batu yang ilaa guna adalah COPY 90% SWAROVSKI. Berkilat sangat chuols! Tertutup la mata dek kilauan batu tu. Tak caya?Kena beli dulu baru awak boleh j…

Orang sabar adalah orang yang kuat

Image
Assalamualaikum
Hai awak!

Sudi ler jenguk blog kita. Sikit ke banyak manfaat itu terpulang daripada diri sendiri. Ilaa doakan awak dekat luar sana sentiasa dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan yang paling penting sentiada berada di bawah lindunganNya.aamiin

Bukan Takde Jodoh

Assalamualaikum!
hai awak selamat tengahari. Dah lama rasanya tak update blog walaupun mine is biasa-biasa jur *mata ke bahu tangan ke atas. Sibuk dengan rumah tangga, kerja harian dan bisnes online. Haa, 90% untuk family dan 10% sahaja untuk diri -sendiri. Siapa kata kahwin tu best?hahahhaa. Gurau aje, jangan ambil serius dongg.
Rata-rata kawa-kawan ilaa asyik merungut bila lah jodoh nak sampai?orang lain dah beranak-pinak. Kita ni partner pon takde.Ilaa bukan nak mendabik dada nak cakap yang ilaa ni layak nak bagi nasihat ke apa. Bukan tau. Sekadar berkongsi pendapat untuk awak dekat luar sana yang masih menunggu JODOH jatuh ke riba *ada ke istilah camtu?. 
Sebenarnya awak tak payah risau sampai tak boleh tido malam pasal JODOH ni. Lambat cepat memang akan sampai. Kadang-kadang dalam keadaan awak tak sedia pon DIA boleh datang. Sekarang ni maybe JODOH tu sedang intai awak daripada jauh.Doakan yang terbaik *klise je bunyinye tu.
Bercinta 10 tahun, kahwin tak sampai setahun dah CERAI!  Ken…