Salam Aidilfitiri

Image result for selamat hari raya 


Assalamualaikum dan salam 26 Ramadhan..
Hoorayy!! Dah nak raya. Sebelum semuanya terlambat or tak sempat, ilaa dan keluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada sesiapa  sahaja yang mengenali kami sekeluarga yang dekat mahupun jauh nun di sana. Salam kosong-kosong tau.

Tahun ni sangat-sangat excited sebab di demok Aqil dah keluar daripada kantung mamanya..hahaha. Taun lepas still dalam peyut. Taun ni si papa excited sangat cari baju Aqil. Mama?mamanya relax sebab si papa dah ambil alih tugas semuanya. Alhamdulillah.

Tahun ni jugak ilaa tak dapat nak tolong si kembar untuk buat biskut dan kuih-muih. Mana taknya, si Aqil asyik melekat dengan ilaa lebih-lebih lagi bila dia tahu ilaa ada dengan dia. Macam ni lah budak kena tinggal dengan mama papa. Tak lepas dah once dah tahu cuti. cerdikk sangat si Aqil ni ^^,.

Lagi bestt tahun ni pagi raya di KK. Tahun lepas ilaa beraya di Pasir Pekan rumah mak saudara asben. Still meriah walaupun tahun-tahun sebelum ni beraya dengan maa abah. Tahun ni alhamdulillah lengkaplah anak-anak Encik Rosli tujuh orang beraya di rumah. Seronoknya!!

Bagi korang di perantauan, berhati-hati di jalan raya. pandu cermat jiwa selamat. Okbai!




Post a Comment

Popular posts from this blog

CIMB CLICK

Kebenaran itu Lebih Sakit