<
IlaaSuhailaa
Hai April 2017
Saturday, April 1, 2017 • 9:45 PM • 0 comments




Image result for im backAssalamualaikum..
Hai April 2017. Tak berkesempatan wish tahun baru disebabkan ilaa deliver baby 11 hari awal daripada tarikh due iaitu 10/01/2017. Alhamdulillah I got baby boy Muhammad Aqil bin Alif Ismail :). Dilahirkan 30/12/2016 Jumaat seberat 2.89 kg setelah usai waktu subuh. Alhamdulillah.

Sekarang ni Aqil dah 3bulan. Yeayy! then ilaa dah mual masuk kerja terpaksa tinggal Aqil dengan mil. I is sedih sangat sebab Aqil tak nak minum susu botol :(. Dulu ok je minum susu botol tapi bila seminggu awal nak masuk kerja, tup-tup tak nak. Aiseyy camne ni Aqil. Lagi lah ilaa runsing.

Dugaan ibu bekerja kan awak. Nak kena tinggal anak demi mencari rezeki. Nasib baik ada mil dan pengasuh . Dahla dekat dengan tempat kerja. Lagi senang ilaa nak balik if ada pape masalah dengan Aqil. Syukur kepada Allah always bagi apa yang terbaik untuk hambaNya.

Sepatutnya Aqil kena cucuk cukup 3bulan semalam. Tup-tup demam. Macam tahu-tahu jer kena jumpa doc. Cerdik betul budak sekarang ni. Harap Sabtu ni dia tak demam lah. Kalau tak, siannyaa. Tak boleh cakap camne :(.

Okbai!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa