Posts

Showing posts from December 25, 2016

Kegilaan Baru - Mr.Muscle Pencuci Toilet

Image
Assalamualaikum.. Selamat pagi awak. hari ini hari terakhir ilaa bekerja sebab bermula minggu depan 1 Januari 2017 ilaa dah mula maternity leave. segala debaran dah bermula sebab tarikh due dah tak lama dah. macam-macam dalam pikiran ilaa. fikir situasi bersalin macam mana and of course asben turut terkena tempiasnya sekali. maklumlah anak pertama, no experience lagi.
Kegilaan apakah ilaa maksud kan tu?tuu..tuu..tengok gambar tu. apa kena mengena dengan pencuci toilet?hahahaa, tolong jangan gelak macam orang gils ok. ini kenyataannya. dulu bila bau sabun tokol detol, ilaa sampai gigit sabun tu tapi kali ni obses gile dengan bau pencuci toilet mr.muscle ni.
MasyaAllah, best gile ok bau pencuci ni. memang perangai orang mengandung ni pelik eh. setiap kali nak mandi, wajib amek benda alah ni then pi sembur dekat lantai ok bukan dalam mangkuk tandas. eeuuw, masih ku tahu bezakan mana yang bersih mana yang kotor. ahh, memang menggila sungguh bau benda nih. khayal..hahaha..
papepon, itu ha…