Posts

Showing posts from August 14, 2016

Its Over

Image
Assalamualaikum.. Dah lama menyepi. singgah blog sendiri tapi takde mood untuk menaip. ke mana moodnye?kelautttt.jeng..jeng..jeng. takdolah sayang, actually ilaa baru recover daripada alahan yang teruk. after bulan puasa, alahan makin berkurang dan walaupun not fully recover tapi ilaa syukur selera makan dah bertambah dan baby grown up very well.
Syukur jugak sebab Allah kurniakan seorang suami yang memahami dan of coz seorang yang ringan tulang. tak perlu suruh dah settle kemas barang-barang. apa yang ilaa mengidam setakat ini, semua suami boleh tunaikan. haa, jangan tak tahu ilaa ni bukan banyak kerenah dan tak pernah mintak pelik-pelik tau. suami pon syukur isteri dia tak pernah mintak benda yang tak mampu dia tunaikan. kena bertimbang rasa jugak. kena tengok kemampuan suami juga ye!
its over tu macam melampau sangat kan entry kali ni tapi itu bermakna ilaa happy sebab fasa alahan dan tamat. baby always support mummy from inside. excited pula nak tahu jantina baby tapi kami tak ki…