Posts

Showing posts from May 22, 2016

Mertua Ku Ibu Bapa Ku

Image
Assalamualaikum..
Happy lunch hour happy good tummy and happy working day. Hai awak! Macam mana dengan sambutan Ramadhan yang bakal tiba ni?mesti korang tengah counting day to Ramadhan kan. Siap ada makan-makan untuk penutup bulan Syaaban lagi. Betol tak? ilaa dengar, semua baju raya dan kuih raya dah siap ditempah. wahh. kemain lagi excited nak sambut puasa tapi puasa dah ganti ke belum?hik!

Alhamdulillah. Perjalanan yang Allah beri bukanlah semudah yang dipikirkan apatah dalam melayari bahtera rumah tangga. pernah ilaa buat entry tentang ni. jangan disangka air yang tenang tiada buaya dan setenang-tenang air laut, pasti ada badai melanda. begitulah kehidpan kita. stop from keep dreaming hidup bahagia macam dalam drama. bile di uji sikit mula lah gelabah, betol tak?

Kali ni ucapan syukur ilaa kepada Allah tak terucap dengan kata-kata. Kenapa?Disebabkan Allah kurniakan seorang suami dan mertua yang sangat-sangat baik. MasyaAllah, sungguh beruntung dan sangat-sangat bersyukur dengan k…