Posts

Showing posts from February 7, 2016

Mrs. AIZ

Image
Assalamualaikum..
Selamat pagi. Alhamdulillah 9 Februari 2016 (Selasa) ilaa dah selamat menjadi isteri yang sah kepada AIZ which is he's my only FP for the past 6days ago. Syukur sangat sebab majlis berjalan dengan lancar walaupun AIZ agak nervous sampai tak lena tido malam asyik duk pikir nak hadap imam. mana taknya, asyik duk dengar orang cakap tok imam tanya macam-macam. padahal tak pon.
Sekejap je rasa perjalanan dan ujian Allah bagi nak sampai ke tahap ni.Semuanya kerana Allah. mendirikan masjid bukan benda main-main awak. jangan cakap hanya menghalalkan apa yang haram tetapi semua ni adalah suatu tanggungjawab.saling melengkapi each other.
Dun looking for perfect life awak. bahkan kita yang melengkapkan partner kita. saling memahami dan saling menerima apa yang kurang dan lebih. dun you ever judge partner kita macam kita ni malaikat. its ok if kita terkejut dengan kekurangan partner , belajar slow-slow untuk kenal pasangan sehidup semati kita. benda kecik jangan besarkan da…