Salam Aidilfitri



Assalamualaikum
Hooray, 2 hari lagi nak raya. Of course kali ni lebih meriah sebab raya bertiga ehh berdua. yang ke tiga masih dalam mummy tummy.hikk. harap boleh je makan macam-macam juadah raya kali ni. baby kena support mama awak biar naik sikit berat badan. ayah dia plak yang selera makan menjadi-jadi. maknye alahan tak habis-habis lagi. err..

Kali ni walaupun dah kahwin dan perlu ikut turn rumah mil and umah ma . Kami tak kesah sebab husband banyak toleransi. Lagipun jarak umah mil and umah ilaa tak sampai setengah jam. Alhamdulillah. kemudahan dan peluang yang kami terima daripada Allah.

Tahun ni jugak berkesempatan buat biskut raya dengan kembar ilaa walaupun dua-dua asyik busy dgn kerja. ma abah nak jugak suruh buat biskut raya. dorang tak nak makan yang beli dekat luar. see, air tangan anak lain ok dengan biskut tunjuk tu.heee

Oklah, membebel sorang-sorang plak.Ilaa nk ucapkan selamat hari raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin daripada kami berdua. Kami mohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa dan terkurang bicara. Berhati-hati di jalan raya bagi perantau dan ingatlah orang yang tersayang.
Okbai!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh