Posts

Showing posts from December 27, 2015

Officially Taken by AIZ

Image
Assalamualaikum.. Alhamdulillah. Seminggu ilaa bercuti rasa macam malas plak nak mula kerja.demm. datang ofis ramai plak yang cuti. maklumlah end year macam ni ramai yang amek peluang untuk pergi bercuti dengan keluarga,spend time together but not me. kenapa?jeng2..moh dengar coretan ilaa sebelum basi dek masa. 
Pada 24 Disember 2015 (Khamis) bersamaan dengan tarikh Maulidur Rasul, berlangsungnya majlis pertunangan ilaa secara kecilan. tak sangka semua ni berlaku dalam masa yang sangat singkat. no pelamin no majlis makan besar ,hanya keluarga terdekat sahaja yang ada. sebelah pihak lelaki around 10 orang je dan sebelah ilaa , maa abah dan adik-beradik ilaa. cukup simple. Mulanya kami merancang untuk merisik sahaja, tapi my maa punya excited dia tukarkan kepada majlis pertunangan and of course my mil and fil happy bila dapat tahu maa punya planning.
Ikutkan planning asal, mil and fil nak buat hari Jumaat tup-tup dorang cakap better buat hari yang baik iaitu Khamis sempena hari kelahir…