Posts

Showing posts from December 13, 2015

FP Turn to FH

Assalamualaikum..
Selamat petang awak. Kali pertama update blog thru my ipad. Entah gatai tangan nak try taip pakai android ape laa *perlu ke bising? iols gurau je taw. jangan sentap okey. *ayat fp. Alhamdulillah buat berjuta2 kali dan ilaa panjatkan kesyukuran yang tak terhingga kepada Allah atas pemberian partner life yang ilaa sendiri tak terlintas dan tak terpikir that he will be my man forever. Semoga fp dapat menjadi suami yang mithali sekali gus menjadi imam kepada ilaa sehingga akhir hayat ilaa.

ilaa Ada terjumpa satu post fb pasai ujian orang nak mendirikan masjid ni. Kandungan post tersebut menyatakan bahawa kenapa masa korang couple, tak pernah rasa boring,meluat, nak text 24hours, nak jumpe tiap hari even always contact by skype ,whatsapp or any media sosial lah korang gune.. why?why?

And why bila korang dah ada niat nak mendirikan masjid tetiba datanglah ujian dari segi  perasaan, orang ketiga dan paling obviously skali tahap kesabaran ko diuji. kenapa?semua nya jadi tak …