Posts

Showing posts from December 6, 2015

Abah Buat Kejutan!

Image
Assalamualaikum dan good morning..
Alhamdulillah. Masih bernyawa lagi kita hari ni. me?still counting for my BIG day. takut , heppy and so on lah perasaan sekarang ni. cop!! Abah Buat Kejutan??waaaa, ilaa nak nanges. maybe ni rezki orang nak nikah kot. *gelak jahat.

Pagi ni tengah ilaa bersiap nak pi kerja, tetiba my twin ketuk pintu and kasi telefon dekat ilaa. then I asked her 'what this?' mana tak terkejutnya tetiba bagi enset dekat ilaa. si twin bagitahu abah suruh guna. makin den kehairanan. ilaa pon terus pi dekat abah bagi balik telefon tu. ilaa cakap nah abah, baik abah bagi enset abah yang skrin pecah tu daripada bagi yang baru. semalam kot baru beli. terus dia tak nak and bagi alasan enset baru ni tak boleh pakai 2 simcard. *hepyy gilerr

Then ilaa buat muka selamba macam tak terkejut. dalam hati ni Tuhan saja tahu perasaan ilaa ni camne. Hepy sangat-sangat. syukur sangat. ilaa baru planning nak beli enset baru untuk letak atas par tapi Allah tu Maha Mengetahui, Dia …

FOREVER AIZ

Image
Assalamualaikum.. Dahulu dia hadir sebagai tetamu InshaAllah one day, dia hadir sebagai menantu
nota kaki : Suatu ketika dahulu, kita jatuh meratapi nasib diri. Suatu saat Allah gantikan semua itu dengan kebahagiaan yang sangat bermakna untuk kita. Alhamdulillah for all the best things happened. Welcoming happiness