Posts

Showing posts from November 8, 2015

9 November 2015

Image
Assalamualaikum.. Lahhai, hari pertama bekerja setelah cuti almost one week macam malas je macam tak nak buat kerja je. hahahaha. tak baik makan gaji buta.opss..
ada ape dengan tarikh tu?tarikh ilaa dah free dah putus.yeayy!!copp!! mana ada macam tu. korang ni pandai2 je. takkan laa tarikh break pon nak masuk blog. tak kurlas uols ok..
let this date remind me the true colour of someone. let life hits back with what he has done. kun faya kun

9 November 2015 (Isnin)

Image
Assalamualaikum
LONE RANGER?  Jujur pada diri sendiri dan pasangan sekiranya mahukan sesuatu hubungan itu kekal lama dan bahagia. InshaAllah, hubungan itu pasti Allah akan sirami dengan rahmat dan keberkatan . Aamiin Sekiranya hidup mengejar dunia, maka akhirat akan ketinggalan jauh dibelakang. kejar selagi boleh akhirat kerana hidup selepas kematian adalah suatu kepastian bukan lagi mimpi dan cerita dongeng. semua itu terbukti dalam Al-Quran.
sekian..