<
IlaaSuhailaa
9 November 2015
Saturday, November 14, 2015 • November 14, 2015 • 0 comments

 

Assalamualaikum..
Lahhai, hari pertama bekerja setelah cuti almost one week macam malas je macam tak nak buat kerja je. hahahaha. tak baik makan gaji buta.opss..

ada ape dengan tarikh tu?tarikh ilaa dah free dah putus.yeayy!!copp!! mana ada macam tu. korang ni pandai2 je. takkan laa tarikh break pon nak masuk blog. tak kurlas uols ok..

let this date remind me the true colour of someone. let life hits back with what he has done.
kun faya kun
 


9 November 2015 (Isnin)
Sunday, November 8, 2015 • November 08, 2015 • 0 comments

 

Assalamualaikum

LONE RANGER?
 Jujur pada diri sendiri dan pasangan sekiranya mahukan sesuatu hubungan itu kekal lama dan bahagia. InshaAllah, hubungan itu pasti Allah akan sirami dengan rahmat dan keberkatan . Aamiin
Sekiranya hidup mengejar dunia, maka akhirat akan ketinggalan jauh dibelakang.
kejar selagi boleh akhirat kerana hidup selepas kematian adalah suatu kepastian bukan lagi mimpi dan cerita dongeng. semua itu terbukti dalam Al-Quran.

sekian..



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa