Posts

Showing posts from October 4, 2015

Viewer sesat kah?

Image
Assalamualaikum..
duk update entry tup-tup tengok viewer 11 orang. tak pernah tahu pon ada jugak yang sudi datang bazirkan masa singgah blog ilaa. ilaa check stats blog nak track datang dari mana laa viewer ramai ni. ermh, rupa-rupanya daripada negara jiran. maybe dorang sesat kott.hahaha..

takpela, welcome to blog entah pape. tak paham sila translate. kbai!

Trust

Image
Assalamualaikum dan morning.. kepercayaan umpama kaca. once dah pecah, bila dicantumkan semula takkan kembali kepada rupa yang asal. begitu juga kepercayaan. bila kita dah break someone kepercayaan, dorang boleh terima kita, sayang kita tapi tak sama seperti mula-mula dorang kenal kita. so, hargailah mereka yang percayakan kita 100%. dun break their heart. never okey