Posts

Showing posts from June 28, 2015

Tak Siapa Tahu

Image
Assalamualaikun dan salam 11 Ramadhan..
nak rest jap sebelom continue kerja. boleh kan?cun! ilaa paling suka tau doodle or kartun lukisan simple macam ni. lebih prefer kata-kata nasihat disampaikan dalam bentuk lukisan berbanding dengan perkataan. siapa macam saya?kita geng!!mudah paham dan agak interested. betol tak?

cintan-cintun. tak habis-habis tajuk cenggini. demm.tetiba teringat kata-kata someone dekat ilaa. dia cakap gaya penulisan , chatting ke hape ke mesti sama lagak dengan percakapan harian. toink kena atas batang hidung sendiri. direct line sangat partner sorang ni. ishh, iols tak kesahlah. yang duk perli ni laa hari-hari ada dengan dia *senyum.

tahun ni tahun paling kuat diduga part HATI. nak buat camne kan, umur dah makin meningkat. tak tua lagi tapi dah gesa suruh nikah.hahahaha. kalaulah jodoh tu senang just like petik jari, takde lah sampai sekarang ilaa single. partner yang ilaa maksud kan tadi adalah partner biz ilaa. me and him dah macam sibling. *5bintang!

sebena…