Posts

Showing posts from May 31, 2015

Kena Nikah?!

Image
Assalamualaikum.. Selamat pagi. Will you marry me?yes!ni adalah salah satu kata-kata keramat dan paling dinanti-nantikan oleh si dara. tipulah if awak semua si gegurl ni cakap tak pernah pom, tak hingin pom tak tak tungu pom kata-kata camtu. tipukan. seyes lah ilaa cakap, that was the beautiful moment kot if korang dilamar lebih-lebih lagi dengan cara paling romantik. but I believe that semua tu hanyalah dalam drama. if ada pon, 1000 dalam satu jer.
Kena Nikah?post ilaa ni entah menarik ke tak untuk dibaca. sila-silalah lobam kan mata korang baca apa yang ilaa nak bebel dan nak citer ni. Dah banyak kali soalan pasai nikah ni diajukan kepada ilaa. bertubi-tubi sampaikan nak jawab tu macam, ingat jodoh ni pilih macam ikan dekat pasar ke hape. Once again I got this famous question bila my twin got engaged. fuhh, my aunty , adik-beradik still asked the same question and keep give the BIG HINT to me.
waaa, STRESS makkk okeyh! ilaa baru je masuk 24 bukan 42tahun. semalam, my mom and I had…