Posts

Showing posts from May 17, 2015

Dream #1

Image

10 Tanda - Tanda Bahawa Dia Bukan Jodoh Kita

Image
 kredit : google image
Assalamualaikum.. selamat pagi. haa, kali ni ilaa nak share 10 tanda-tanda bahawa dia BUKAN jodoh kita! baca baik-baik ye. Selalunye kita bagi tips cara-cara nak knl jodoh kite kan. So, kali ni apa salahnya kita tukar angin sikit. *senyum. JODOH adalah benda paling unik dan istimewa bagi ilaa. Walaupun kita usaha macam mana pon nakkan someone but bila Allah kata bukan JODOH kita, benda tu takkan terjadi walaupun kita rasa benda tu quite tak adil tapi Allah Maha Mengetahui dan Maha Bijaksana. Apa yang dirancang olehNya, sudah tentu mempunyai 1001 hikmah. InshaAllah. Jom baca tanda-tanda dia BUKAN jodoh kite :
1. Senarai Perkara Yang Tidak Kamu Setujui Kamu mempunyai senarai tentang apa yang kamu tak suka tentang pasangan kamu lumrah manusia tak sempurna dan banyak kelemahan, tetapi apa yang kamu tak suka tentangnya dia mampu di senaraikan berpuluh-puluh dan kamu simpan dengan rapi di hati kamu dan tak mahu menunjukkan kerana kamu sayang dia.

2. Selalu menjauhkan konfl…