Posts

Showing posts from April 26, 2015

TAK CUKUP MASA

Image
Assalamualaikum..selamat tengahari.. weh korang perasan tak yang bulan Ramadhan is coming soon?perasan tak?tak?nampak sangat lettew tak amek hal. tahun ni pasti Ramadhan berbeza buat kawan-kawan ilaa yang dah berumahtangga batu ni. lebih-lebih lagi yang baru dapat baby.  kemaen happening satu family dah lengkap. eh cop! macam lari tajuk plak.*maaf
sebenarnya kan, sekarang ni masa sangat-sangat berharga. once dah lose satu minit rasa macam dah rugi satu hari. kenapa?sebab sekarang ni terpaksa bahagikan masa untuk bisnes dan of course waktu office hour. fuhh, seyesly penat sangat penat tapi Allah saja tahu seronok sangat berbisnes ni. mana taknya, hasil susah payah kite tu dapat tengok depan mata je. *hepy
btw, ilaa tak pernah nak expect dapat more than that. i just wish my life going smoothly. being happy with family and also my future partner?again partner?hurmm, sekarang ni just nak achieve goal dalam hidup. jiwa rasa kosong sebab amalan tambahan untuk bekalan akhirat tak di top up …