Posts

Showing posts from March 15, 2015

AIZPOPCORN IN THE HOUSE

Image
Assalamualaikum.. yeayy!!akhirnya blog ilaa boleh dibuka jugak setelah almost sebulan kot tak boleh buka. dah banyak cerita delay gittew nk post dalam ni. fuhh, takpela. nanti ilaa story later yang dah delay banyak post tu okey. baca jap tajuk post ilaa tu. haa tu diaa tuu diaa. AIZPOPCORN IN DA HOUSE!
 Now available di vendor butik 4udearsister berhampiran dengan Mydin Mall Kubang Kerian atas D'Klasik Kubang Kerian. yukk terjah ig @4udearsister

Available dalam dua size whichrm5& rm3uols
For your information, ilaa and partner dah start buat bisnes AIZPOPCORN which is fully caramel dan rasa lain daripada popcorn yang lain. alhamdulillah, feedback daripada customer sebelum ni pom positive lagi.its good to have a nice partner like him.syukurr!!
Ilaa and partner mula biz ni bulan Disember 2014. kitaorang start bagi trial dekat office then dapat feedback yang baik daripada dorang. so, kitaorang pom decide nak cari market dekat luar. syukur sekali lagi AIZPOPCORN berjaya dapat …