Posts

Showing posts from February 8, 2015

BILA AKU DIAM

Image
Assalamualaikum sedihkan bila kehadiran kita langsung tak dihargai.errr,apa maksud ilaa sebenarnya? my mean is sometimes kita dah buat baik dengan orang, jaga tutur kata and tak tunjuk 'kurang sopan' diri. me tak expect dapat balasan baik daripada orang ni sayang. ilaa just terkilan if orang always cari salah kita. heran bin ajaib pom hado. takkan nak jadi tunggul kayu. takkan nak jadi lalang ikot je orang kata. is it i need to follow all the nonsense things?
wallawey, ilaa takkan jadi kerbau cucuk hidung. i've my own manner. buat hal sendiri much better. nak judge ke nak kutuk ke nak mengumpat ke, go on sayang. i never care for useless minded. am not looking for praises. weei ilaa, rajinyya ko. weii ilaa, cantiknya koo. weii ilaa,weii ilaa, wei ilaa. sorry, tak layan and tak makan pujian.SOORY! tak reti nak berbasa-basi semata-mata nk mintak tolong orang.
letihnya nak hadap umpatan orang ni. kekurangan orang lain semuanya nampak. kekurangan diri, ditutupnya rapat-rapat. …