<
IlaaSuhailaa
PERGI JUA
Wednesday, January 28, 2015 • January 28, 2015 • 0 comments

 

Assalamualaikum..
bukan nak berkira dan bukan nak menunjukkan rasa tak puas hati tapi nak cakap yang hari ni hari yang terakhir bersama partner yang paling akrab. hari ni hari terakhir dia berada di satu tempat kerja ilaa.maybe rezeki dia bukan di sini. apakan daya, mainan manusia memang selalunya begitu. hidup dengan jujur selalu ditindas berbanding dengan hidup dengan kaki kipas ni.

Takpe, rezeki bukan pada manusia tapi pada Maha Pencipta. ilaa percaya ada yang lebih baik menunggu dia suatu hari nanti. InshaAllah tapi pasni datang kerja dengan semangat pom dah semakin hilang. uwaaaa, kenapalah selalu je jadi benda camni dekat ilaa. setiap tahun pula tu. ada je yang pergi tinggalkan ilaa. maybe kena cari partner yang sehidup semati dah kot. gittewww..

bile si partner ilaa takde, wajib dah keseorangan plak laa ilaa. lunch sorang-sorang. buat kerja tak hiraukan orang. pergi kerja balik kerja. macam forever alone lah pulak kan.nasib baik buat bisnes sekali dengan dia. atleast terubat lah gak rindu dekat partner sorang ni. tak kisah lah kan if dia takde rezki dekat sini. maybe rezeki dia dekat luar. who know?

29 Januari 2015 (Khamis) last day bersama partner






WARNA-WARNI KEHIDUPAN
Sunday, January 25, 2015 • January 25, 2015 • 0 comments



Assalamualaikum..
syukur nya Ya Allah sebab bisnes semakin lama semakin ada progression. Alhamdulillah. thank you sangat-sangat bagi yang percaya dengan produk makanan yang ilaa jual. nak tahu ilaa jual apa?do visit my ig at @ilaa_suhailaa untuk tengok feedback customer tapi ilaa privatekan ig ilaa buat masa sekarang. kena follow dulu baru, then ilaa approve.wuahhh! kemaen lagi kan. korang doakan agar bisnes ilaa dgn partner ni terus maju dan semakin berkembang. Ameen.

pandang sat dekat quotes kat atas ni. haaa, love damn much this quotes. kecantikan tu hanya dapat tarikan or perhatian orang sekeliling je tapi keperibadian diri dapat buat orang lain suka dan selesa dengan kita because they comes from the truly heart.yezza!!setuju sangat kan. sape-sape pom boleh cantik. ko make up tebal-tebal tadaa sekelip mata boleh jadi barbie doll tapi personaliti diri ni kalau ko buat-buat, kejap je boleh bertahan. lama-lama keluar dengan sendiri your true colour. gittew..


soo, jadilah diri sendiri dengan menjaga tingkah laku dan peribadi diri. iye dop? simple kan?

chau!

HARAPAN
• January 25, 2015 • 0 comments



Assalamualaikum
rupa-rupanya dah nak berakhir bulan Januari kan. is it possible to achive semuanya tahun ni? inshaAllah boleh. tahun ni bermula dengan baik. dah mula menjinakkan diri dengan bisnes kecil-kecilan bersama partner tersayang. bisnes apa ek?nanti ilaa share nextime dgn korang. sekarang ni nak release tension jap nak take 5 sebelum sambung kerja.

banyaknya angan-angan dan segala bagai impian nak dicapai tapi entah jadi entah tidak disebabkan kekangan masa dan ermm halangan lain that can stop ilaa punya angan-angan terhenti. dahla tak lama lagi bakal berpisah dengan partner sorang ni. sedihnya tak boleh nak mention macam mana. sekali lagi diuji kehilangan orang yang ilaa sayang. again,again and again. *redo

papepon terjadi, hidup harus diteruskan. move on ilaa move. look forward and there's could be something new something valuable waiting for you. huh!semangat la kekononnya. kecoh betol kan. tahun ni rasanya status diri ni bakal berubah. InshaAllah. lambat cepat tak siapa tahu. yang pasti ai tak nak orang lama hadir dalam hidup ni buat ke seratus juta kali.lalalalalala..

sekarang ni duk counting nak pergi vacation dengan ex-classmates ilaa. nak kata long vacay tu tak lah. 4 hari 3 malam je. for the 1st time lah jugak nk pi bercuti dgn kawan. ohsem giler rasa. eksaited tahap gaban. nanti ilaa share ngan korang sepanjang bercuti kat sana. walaupun takde reader yg setia. *i guess

k lah. babai korang




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa