Finally, I Get My Own FP



Assalamualaikum..
senyum sampai ke telinga. kenapa?lahhai, kan dah masuk bulan terakhir 2015. seriusly sangat2 cepat masa berlalu. nak bernafas pon semput.ngee. Finally, tahun 2016 bakal mengubah kehidupan ilaa. Alhamdulillah. Thank you Allah atas ujian dan rintangan tersebut. Semoga hubungan ini kekal hingga akhir hayat. One of my wishlist for 2016 almost tertunai. Nak tambah wishlist lagi boleh tak? *ahak!

Dear FP,
Please always beside me whatever the situation it is. Thank you  for being my half part of my life. Kenapa ilaa perlu tulis dalam ni?is it penting?jawapannya adalah YES. ilaa suka baca balik entri lama. atleast terimbas kembali kenangan yang lepas kan. walaupun perasaan itu takkan sama dengan perasaan mula-mula kita menulis.

btw, hopefully this 1st step will be our 1st journey to melangkah ke alam yang penuh tanggungjawab. InshaAllah, segalanya bermula dengan niat. Baik dan buruk itu tak dapat dielakkan da. Janji kuatkan iman dan semangat supaya menjadi someone yang lebih soleh dan solehah. Aamiin

#savethedate #tungguye
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

CIMB CLICK

Bukan Takde Jodoh