<
IlaaSuhailaa
Abah Buat Kejutan!
Saturday, December 12, 2015 • 7:21 PM • 0 comments



Assalamualaikum dan good morning..
Alhamdulillah. Masih bernyawa lagi kita hari ni. me?still counting for my BIG day. takut , heppy and so on lah perasaan sekarang ni. cop!! Abah Buat Kejutan??waaaa, ilaa nak nanges. maybe ni rezki orang nak nikah kot. *gelak jahat.

Pagi ni tengah ilaa bersiap nak pi kerja, tetiba my twin ketuk pintu and kasi telefon dekat ilaa. then I asked her 'what this?' mana tak terkejutnya tetiba bagi enset dekat ilaa. si twin bagitahu abah suruh guna. makin den kehairanan. ilaa pon terus pi dekat abah bagi balik telefon tu. ilaa cakap nah abah, baik abah bagi enset abah yang skrin pecah tu daripada bagi yang baru. semalam kot baru beli. terus dia tak nak and bagi alasan enset baru ni tak boleh pakai 2 simcard. *hepyy gilerr

Then ilaa buat muka selamba macam tak terkejut. dalam hati ni Tuhan saja tahu perasaan ilaa ni camne. Hepy sangat-sangat. syukur sangat. ilaa baru planning nak beli enset baru untuk letak atas par tapi Allah tu Maha Mengetahui, Dia dengar doa ilaa. tup-tup boleh free plak tu. lebih penting its from my ABAH!!! woaaaaaaaa!!!

terima kasih abah. terima kasih my hero. tetiba rasa nak gugur je air mata ni dengan kejutan yang dibuat oleh abah pagi tadi. rasa macam berat hati pula nak tinggalkan rumah bila dah jadi wife orang soon. pasni fp dah jadi second man yang akan jaga seumur hidup ilaa. inshaAllah, abah dan fp adalah hero ilaa dunia akhirat *terharuuu

dulu masa ilaa form 4, abah pernah buat surprise camni jugak dekat ilaa. masa tu ilaa lepas solat magrib. sambil tunggu masuk waktu isyak, ilaa belek-belek buku koleksi enset terbaru. dalam hati ilaa, bestnya if dapat enset baru. kebetulan my abah and kakak kua pi shopping. SubhanaAllah,pas selesai solat isyak, kakak ilaa cakap abah belikan dia enset. ilaa punyelah jeles, tup-tup dia cakap bukan yang dia punye tapi yang ilaa punye sebenarnya. *pengsan

syukur kan Allah dengar niat dan doa kita. Allah tak pernah berkira pon dengan kita. betul lah ada orang cakap, ada satu hari dalam seminggu ada hari yang Allah makbulkan doa kita tanpa kita jangkakan. Alhamdulillah.Thank you Allah atas pemberian anugerah yang paling bernilai dalam hidup ilaa.

#sayangabah



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa