<
IlaaSuhailaa
FP Buat Hal
Sunday, August 23, 2015 • 6:54 PM • 2 comments

 

23/8/2015 (Ahad) :

I wrote it in my own special moment. if this annoying to read, please leave.

Yesterday its was my day to remember.  What happen?Actually FP done his romantic part. Looks like drama sinetron okey. Then I asked myself. 'aiish,bia betol mamat ni. bergurau ke ape?'dengan hujan yg lebat gils. Buat drama ke hape FP ni. We driving alone not together ok. We meet at somewhere kedai makan sebab nak pi hantar kereta ilaa masuk workshop. Nasib baik ada FP. Alhamdulillah.

Masa sampai dekat kedai makan, suddenly he ask me to stay in the car till he arrive. Then I questioned his action 'why?!'. The words buat ilaa sangat-sangat terkejut. Buat ilaa melting to da max. Bergetar jiwa iols.*gedik. Lepas dia park car, dia terus datang dekat kereta dan payungkan ilaa. Waa, romantiknyeeeee. Tersengeh sorang ilaa. I thought that dia bergurau. No one do this to me. He's 1st person berani buat camtu dekat ilaa.

Mulanya ilaa berdegil tak nak kasi dia payungkan ilaa, tapi dia terus cakap dia kena jaga amanah maa bagi dekat dia suruh jaga ilaa. Sedangkan ilaa ni tak kesah sangat kena hujan, si FP la mudah demam if kena hujan. sempat lagi concern lebih dkt ilaa. Kali ke dua nak pengsan. Bukan setakat payungkan ilaa ni tapi payungkan HATI ilaa terus. Harap sikap romantik tu kekal sampai bila-bila la ye FP.

Kenapa ilaa nak tulis dalam blog pasal ni? If kami xde jodoh, atleast bila baca balik yang ni ilaa akan ingat balik semua benda yang sweet2 ni. Tak gitu?bukan gambar je sebagai kenangan, tetapi satu ayat pon cukup buat kita teringat kembali kenangan2 yang lama. Thats all. Continue work!

Bai!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa