<
IlaaSuhailaa
Counting for Ramadhan
Tuesday, May 26, 2015 • 6:49 PM • 0 comments



Assalamualaikum..
Ya ampun, cepatnya masa berlalu. tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan. si kembar dah berubah status, ilaa? InshaAllah doa cepat-cepat ilaa pom same okeyh! aii, tak sabanya nak welcoming Ramadhan tahun ni. Tahun ni anak-anak saudara dah bertambah. wahh, mau pengsan Cik Lala kena count duit raya. tak boleh nak imagine meghiah gilaa..

Ermm,sekarang ni semua orang sibuk dgn majlis pertunangan si kembar ilaa. iols is JELES sangat sebab dia dah mulakan 1st step. ilaa ni masih mencari-cari lagi orang yg betul-betul ikhlas terima ilaa. nampak tak tajuk dah lari?ops, Ramadhan tiba Ramadhan tiba. Marhaban yaa Ramadhan..lalalaala

Dah nampak dah target bazaar Ramadhan sekitar tempat kerja and the most visited Bazaar Ramadhan di Stadium Kota Bharu. harap ada partner macam tahun lepas. fuhh, tiap-tiap hari after kerja pi bazaar.. tengok, bukan nak rebut buat amalan sunat tapi pi cakap pasal bazaar. mashaAllah. copp,  tak salahkan nak share ngn korang pasal benda ni.

nanti kite share amalan-amalan yang perlu dibuat sepanjang bulan Ramadhan. ok daaa!



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa