<
IlaaSuhailaa
TAK CUKUP MASA
Sunday, April 26, 2015 • 11:45 PM • 3 comments

 

Assalamualaikum..selamat tengahari..
weh korang perasan tak yang bulan Ramadhan is coming soon?perasan tak?tak?nampak sangat lettew tak amek hal. tahun ni pasti Ramadhan berbeza buat kawan-kawan ilaa yang dah berumahtangga batu ni. lebih-lebih lagi yang baru dapat baby.  kemaen happening satu family dah lengkap. eh cop! macam lari tajuk plak.*maaf

sebenarnya kan, sekarang ni masa sangat-sangat berharga. once dah lose satu minit rasa macam dah rugi satu hari. kenapa?sebab sekarang ni terpaksa bahagikan masa untuk bisnes dan of course waktu office hour. fuhh, seyesly penat sangat penat tapi Allah saja tahu seronok sangat berbisnes ni. mana taknya, hasil susah payah kite tu dapat tengok depan mata je. *hepy

btw, ilaa tak pernah nak expect dapat more than that. i just wish my life going smoothly. being happy with family and also my future partner?again partner?hurmm, sekarang ni just nak achieve goal dalam hidup. jiwa rasa kosong sebab amalan tambahan untuk bekalan akhirat tak di top up kan lagi =.=. hidup plak makin singkat tapi masih tak sedar  lagikan ajal maut tu bila-bila masa je datang menjemput.

for now,thank you






Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa