AIZPOPCORN IN THE HOUSE



Assalamualaikum..
yeayy!!akhirnya blog ilaa boleh dibuka jugak setelah almost sebulan kot tak boleh buka. dah banyak cerita delay gittew nk post dalam ni. fuhh, takpela. nanti ilaa story later yang dah delay banyak post tu okey. baca jap tajuk post ilaa tu. haa tu diaa tuu diaa. AIZPOPCORN IN DA HOUSE!

 Now available di vendor butik 4udearsister berhampiran dengan Mydin Mall Kubang Kerian atas D'Klasik Kubang Kerian. yukk terjah ig @4udearsister


Available dalam dua size which rm5 & rm3 uols

For your information, ilaa and partner dah start buat bisnes AIZPOPCORN which is fully caramel dan rasa lain daripada popcorn yang lain. alhamdulillah, feedback daripada customer sebelum ni pom positive lagi.its good to have a nice partner like him.syukurr!!

Ilaa and partner mula biz ni bulan Disember 2014. kitaorang start bagi trial dekat office then dapat feedback yang baik daripada dorang. so, kitaorang pom decide nak cari market dekat luar. syukur sekali lagi AIZPOPCORN berjaya dapat perhatian instgrammers, kawan-kawan, budak-budak sekolah dan of course customer peringkat tua pom suke sebab popcorn yg kami jual ni more crunchy and tahan lama gittew.

Follow instagram kami @aiz_popcorn

Sekarang ni alhamdulillah order makin bertambah and my partner pom ada planning untuk majukan lagi our biz. coming soon inshaAllah. AIZPOPCORN ni dibuka juga untuk doorgift taw sayang. setakat ni kami terima tempahan daripada Melaka, Kuantan dan Penang. kami hanya COD dalam Kelantan sahaja. ada juga yang offer untuk jadi agen AIZPOPCORN .nampak gaya kena hire pekerja ni.kikiki..

Papepon, ilaa syukur lebih2 lagi partner ilaa ni sentiasa ada dalam susah dan senang. ada je kata-kata semangat daripada dia. sekarang ni kami keje office hour. so, terhad lah sikit masa untuk produce popcorn tapi selagi ada kudrat, kami akan struggle untuk kembangkan biz ni. mana tahu AIZPOPCORN ni ke pasaran luar plop. ^_^

untuk survey customer feedback and price list AIZPOPCORN, korang boleh search instagram kami di @aiz_popcorn . semua details korang boleh godek2 dekat ig ni je taw. semoga bisnes kami terus maju..maju dan maju. ameen. Inshaallah






Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

CIMB CLICK

Bukan Takde Jodoh