WARNA-WARNI KEHIDUPAN



Assalamualaikum..
syukur nya Ya Allah sebab bisnes semakin lama semakin ada progression. Alhamdulillah. thank you sangat-sangat bagi yang percaya dengan produk makanan yang ilaa jual. nak tahu ilaa jual apa?do visit my ig at @ilaa_suhailaa untuk tengok feedback customer tapi ilaa privatekan ig ilaa buat masa sekarang. kena follow dulu baru, then ilaa approve.wuahhh! kemaen lagi kan. korang doakan agar bisnes ilaa dgn partner ni terus maju dan semakin berkembang. Ameen.

pandang sat dekat quotes kat atas ni. haaa, love damn much this quotes. kecantikan tu hanya dapat tarikan or perhatian orang sekeliling je tapi keperibadian diri dapat buat orang lain suka dan selesa dengan kita because they comes from the truly heart.yezza!!setuju sangat kan. sape-sape pom boleh cantik. ko make up tebal-tebal tadaa sekelip mata boleh jadi barbie doll tapi personaliti diri ni kalau ko buat-buat, kejap je boleh bertahan. lama-lama keluar dengan sendiri your true colour. gittew..


soo, jadilah diri sendiri dengan menjaga tingkah laku dan peribadi diri. iye dop? simple kan?

chau!
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

CIMB CLICK

Bukan Takde Jodoh