<
IlaaSuhailaa
HARAPAN
Sunday, January 25, 2015 • 12:55 AM • 0 comments



Assalamualaikum
rupa-rupanya dah nak berakhir bulan Januari kan. is it possible to achive semuanya tahun ni? inshaAllah boleh. tahun ni bermula dengan baik. dah mula menjinakkan diri dengan bisnes kecil-kecilan bersama partner tersayang. bisnes apa ek?nanti ilaa share nextime dgn korang. sekarang ni nak release tension jap nak take 5 sebelum sambung kerja.

banyaknya angan-angan dan segala bagai impian nak dicapai tapi entah jadi entah tidak disebabkan kekangan masa dan ermm halangan lain that can stop ilaa punya angan-angan terhenti. dahla tak lama lagi bakal berpisah dengan partner sorang ni. sedihnya tak boleh nak mention macam mana. sekali lagi diuji kehilangan orang yang ilaa sayang. again,again and again. *redo

papepon terjadi, hidup harus diteruskan. move on ilaa move. look forward and there's could be something new something valuable waiting for you. huh!semangat la kekononnya. kecoh betol kan. tahun ni rasanya status diri ni bakal berubah. InshaAllah. lambat cepat tak siapa tahu. yang pasti ai tak nak orang lama hadir dalam hidup ni buat ke seratus juta kali.lalalalalala..

sekarang ni duk counting nak pergi vacation dengan ex-classmates ilaa. nak kata long vacay tu tak lah. 4 hari 3 malam je. for the 1st time lah jugak nk pi bercuti dgn kawan. ohsem giler rasa. eksaited tahap gaban. nanti ilaa share ngan korang sepanjang bercuti kat sana. walaupun takde reader yg setia. *i guess

k lah. babai korang




Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa