Posts

Showing posts from December 7, 2014

You Are My Everything

Image
Assalamualaikum dan selamat pagi Ahad makin membesar kadang-kadang rasa makin jauh dengan insan bernama ibu,mama,ma,mummy. Ya Allah, sibuk dengan kerja kekadang tak perasann ada insan yg paling bermakna dalam hidup kita rasa  kesepian dan kekosongan tanpa anak-anak dorang. how could I ignore this thing? Alhamdulillah saya punya ma sangat sporting dan in one time, she could be my best ever friend.
balik je kerja perkara pertama wajib duk dalam bilik. nak rehat dan lepaskan kepenatan sarian bekerja dan orang pertama akan masuk bilik tanya khabar adalah my maa. she always did the same routine every single day. even office hour pom maa akan whatsapp tanya makan apa , dekat mana dengan siapa. ilaa tak borink bahkan ilaa bangga bilamana insan yg paling sayang ni sentiasa ada tiap waktu.
syukur sangat ya Allah. sangat-sangat sebab ada ibu macam my maa. if ilaa ada masalah, letih or nampak je murung. wajib dah soalan pertama yg diajukan buat apa tu?naluri seorang ibu sentiasa betul kan sayan…