Posts

Showing posts from November 2, 2014

#Kereta Impian 2

Image
 Honda Civic Type R

sekiannnn ^___^

Pengguna BVRC

Image
 cantek kan owner BVRC ni ;)
Assalamualaikum..
hai korang. selamat pagi salam hari Selasa yang quite errr malas. woaaahhaaaa, lupakan kemalasan yang entah pape. ilaa nak bagitahu yang sekarang ilaa duk tergila-gilakan produk BVRC ni. first time order dah amek 2 botol. nampak tak kegilaan apakah ini?



see, ni cara makan BVRC ni. dah jadi kegilaan ramai kot produk ni. uolss nak cantik nak putih nak gebu gebas, do find this produk. hari ni baru hari ke tiga ilaa consume BVRC. nak tengok perubahan pada diri sendiri dulu. if menjadi macam ilaa tengok testimoni user BVRC yang lain, ilaa share okeh. *maluu plakk titeww


tadaaa, ni khasiat BVRC. alahai, promote macam ilaa ni penjual BVRC.hahaa..takpo key2. disebabkan excited tahap gaban, ilaa war-warkan kebaikan BVRC ni. apa salahnya kan nak cantik beramai-ramai. apa lagi, jom laa try. tak rugi tapi yang awal-awal lagi tak yakin dengan produk ni, its up to you la sayang.
ilaa jugak nak pesan dekat peniaga-peniaga luar sana agar sama-sama cari r…