Posts

Showing posts from October 12, 2014

Teringin Pergi Bercuti

Image
Assalamualaikum wahh, cepatnya masa berlalu. dah hampir penghujung tahun 2014. Ya Allah, pantas masa berlalu kan. pejam celik pejam celik, umur pom makin meningkat. weeewwww, hidup plak makin mencabar dengan costing hidup makin tinggi. kerja pom kena makin kuat demi sesuap nasi. copp, nak bercerita pasal cuti terrbebel benda lain. hampeh =.='

 masa ni naik malindo air from KLIA to KK
huntungnya boleh pergi bercuti jauh nun di sana bersama-sama family dan orang yang tersayang or kawan-kawan. boleh relax minda boleh goyang kaki boleh bersuka ria. bestnya boleh spend time untuk diri sendiri. the most part ilaa suka adalah SHOPPING! orang perempuan kan, tak boleh lari dah daripada benda macam tu. iye dop? tak suke shopping tu agak pelik tapi tak kesah laa. dorang punye life kan.
yang ni pula masa stay dekat The Klagan Hotel, Kota Kinabalu Sabah. selesa gilerrrrrrrr!
nak pasang niat jap nak doa agar one day or in short time, ilaa dapat bercuti and stay hotel yang superb selesa. nak p…