Posts

Showing posts from September 21, 2014

Kebenaran itu Lebih Sakit

Assalamualaikum dan selamat errr..selamat pagi korang. what?dah pukul 1.30 pagi tapi mata tak boleh lelap. perut pula dah mula mainkan lagu2 yang meminta diisikan daripada tadi lagi. saja ilaa buat tak endah. nahh, rasakan lapar. asyik makan makan makan. dah bambam ilaa nih. *mengomel dan mengarut lagi.

korang, dengar jela ilaa nak bercerita dan membebel sorang diri even dah lewat malam. cube tengok apa tajuk post ilaa tu. menarik tak?kalau jawab tak, ilaa nak sekeh sorang satu.*aci dop?ilaa gurau jela. Kebenaran itu lebih sakit tapi di tipu itu seribu kali sakit korang. paham tak apa yang ilaa cuba sampaikan?

ilaa mengaku kadang-kadang bile dah tahu kebenaran berkaitan hati dan perasaan ni, jauh lebih sakit. sometimes rela je orang tu kasi jawapan tipu. kononnya nak kasi hati sentiasa berbunga-bunga dan sentiasa disirami dengan kata-kata manis. puii, please berpijak pada bumi yang nyata. tak semua kita minta kita akan dapatkan sayang?

ilaa tak pernah patah hati walaupun broke up deng…