Posts

Showing posts from June 15, 2014

Fadhilat Bulan Syaaban

Image

Secret Admirer

Image
 google image
Assalamualaikum w.b.t Hai korang! belum terlambat nak ucap selamat pagi kan sayang. masuk blog je mesti banyak merapu daripada perkara berfaedah. tak kesahlah dan untuk pengetahuan korang, ila berblog ini sekadar untuk suka-suka dan disebabkan ila ni suka sangat menulis dan bercerita. walaupun ada keinginan untuk dapatkan $$$ daripada En.Nuff. banyak mimpi ilaa nih.
Secret admirer?ehhh, pelik tapi benar. dulu masa zaman belajar, ilaa berulang ke politeknik naik kereta. one day, bila dah habis kelas tup-tup jumpa satu kertas kecil dorang selitkan dekat pintu kereta yang tertulis nombor telefon. kononnya nak suruh call back. please lahh, jangan perasan kita plak terhegeh-hegeh nak cari dorang. dorang ni bukan secret admirer tapi saja nak mengusik. kononnyalah kan..
lupakan yang lama dan buka cerita baru. kadang-kadang, bunyinya macam sweet je kan dgn SA (Secret Admirer) tapi kadang-kadang naik menyampah jugak. kalau nak, be gentleman. no need to hide your feeling. maybe d…