<
IlaaSuhailaa
Hari Guru 2014 Giveaway RM100
Monday, May 19, 2014 • May 19, 2014 • 4 comments
Assalamualaikum
dah lama tak menyinggah blog HH and kali ni gatal tangan nak menjoinkan diri dalam GA(giveaway) ni. okies, jom baca sampai juling ucapan hari guru daripad ilaa untuk guru yang telah mengajar ilaa daripada A-Z daripada 1 hingga infinity.(banyak bebel)

Buatmu guru, teacher, cikgu, encik, puan, prof or dr,
terima kasih kerana melahirkan seorang doktor pakar, arkitek yang berjaya, ustaz dan ustazah yang berjuang demi agama,cendikiawan yang terkenal dan yang penting melahirkan anak bangsa yang berjaya. titik peluhmu adalah bukti segala penat lelah yang telah kau curahkan sepanjang usiamu. terima kasih guru. tanpa cahaya ilmu, hidup kami meraba-raba dalam kegelapan dan ketandusan ilmu. tanpamu, kami adalah bukan siapa-siapa. terima kasih cikgu!

sekian.. 

CIMB CLICK
Sunday, May 18, 2014 • May 18, 2014 • 2 commentsAssalamualaikum
ramai tak pengguna cimb click dekat sini?please raise your hand.gurau jerr. bagi yang sudah mempunyai akaun cimb click ni mesti korang tahu kelebihan cimb click ni kan-kan. give me 5!!kita serupaa. Nak daftar pom takde la susah dan rumit korang. Taip je cimb click then korang jumpa website tu. pastu korang klik je on-line registration.

pastu korang follow la cara-cara nak daftar cimb click. ambil masa tak sampai pon 1 jam. semua bergantung pada hujung jari kita. kalau tak pandai jugak, sila rujuk raka-rakan yang pandai pasal ni. tak perlu pergi bank. hadap je laptop or telefon canggih korang (wajib ada internet) sambil minum kopi dekat rumah. settle!

dengan penggunaan cimb click ni, kita boleh melakukan pemindahan wang dengan senang ke akaun cimb or ke akaun bank lain. alahai, mudahnya kerja kita. sambil goyang kaki je kan boleh buat pemindahan wang. kebetulan sekarang dah makin ramai buat bisnes online. jadi pengguna pantas cimb click pom makin tumbuh macam cendawan. iye dop?

tapi awas! bila dah ada akaun cimb click ni,jangan pakat mai click je then shopping online secara berterusan. tak boleh la camtu sayang. kena juga control diri sendiri. kemudahan bukan untuk di ambil kesempatan tetapi untuk memudahkan kita melakukan sebarang kerja.

setuju?ok,thank you.

Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa