Posts

Showing posts from May 18, 2014

Hari Guru 2014 Giveaway RM100

Image
KLIK DISINI

Assalamualaikum dah lama tak menyinggah blog HHand kali ni gatal tangan nak menjoinkan diri dalam GA(giveaway) ni. okies, jom baca sampai juling ucapan hari guru daripad ilaa untuk guru yang telah mengajar ilaa daripada A-Z daripada 1 hingga infinity.(banyak bebel)
Buatmu guru, teacher, cikgu, encik, puan, prof or dr, terima kasih kerana melahirkan seorang doktor pakar, arkitek yang berjaya, ustaz dan ustazah yang berjuang demi agama,cendikiawan yang terkenal dan yang penting melahirkan anak bangsa yang berjaya. titik peluhmu adalah bukti segala penat lelah yang telah kau curahkan sepanjang usiamu. terima kasih guru. tanpa cahaya ilmu, hidup kami meraba-raba dalam kegelapan dan ketandusan ilmu. tanpamu, kami adalah bukan siapa-siapa. terima kasih cikgu!
sekian.. 







CIMB CLICK

Image
CIMB CLICKS

Assalamualaikum ramai tak pengguna cimb click dekat sini?please raise your hand.gurau jerr. bagi yang sudah mempunyai akaun cimb click ni mesti korang tahu kelebihan cimb click ni kan-kan. give me 5!!kita serupaa. Nak daftar pom takde la susah dan rumit korang. Taip je cimb click then korang jumpa websitetu. pastu korang klik je on-line registration.
pastu korang follow la cara-cara nak daftar cimb click. ambil masa tak sampai pon 1 jam. semua bergantung pada hujung jari kita. kalau tak pandai jugak, sila rujuk raka-rakan yang pandai pasal ni. tak perlu pergi bank. hadap je laptop or telefon canggih korang (wajib ada internet) sambil minum kopi dekat rumah. settle!
dengan penggunaan cimb click ni, kita boleh melakukan pemindahan wang dengan senang ke akaun cimb or ke akaun bank lain. alahai, mudahnya kerja kita. sambil goyang kaki je kan boleh buat pemindahan wang. kebetulan sekarang dah makin ramai buat bisnes online. jadi pengguna pantas cimb clickpom makin tumbuh macam …