<
IlaaSuhailaa
Safi Balqis
Saturday, May 17, 2014 • May 17, 2014 • 2 comments



Assalamualaikum.
kecantikan dan perhiasan dengan wanita adalah sangat-sangat tidak boleh dipisahkan. apatah lagi demi menjaga aset diri sendiri supaya kelihatan anggun dan menawan. cehh, skem giler ayat ilaa. nak review produk yang ilaa guna je bukan apa pom.

btw, untuk pengetahuan korang ila adalah pengguna tegar Safi Balqis selama 2 tahun. kenapa ilaa boleh setia giler dengan Safi Balqis ni?jawapannya adalah produk laen tak bersesuaian dengan kulit muka ila.muahaha..meh tengok apa yang berlaku pada muka ila kesan daripada penggunaan Safi Balqis :

- mengecutkan jerawat dalam masa yang singkat
- kulit muka semakin cerah dan mulus
- memudarkan parut pada muka
- kulit jadi lembap dan tidak berminyak

benda yang wajib ila akan guna tiap hari adalah pencuci muka (setelah seharian bekerja menghadap habuk dan kotoran disekeliling), krim muka malam (sebelum tido) , penyegar (after mandi terus sapu,terus perhh segar je muka ni dan pengsan bile tengok ada lagi kesan kotoran di muka although lepas mandi) and pelembap muka malam (kalau malas pakai krim malam, amek masa 2 -3 minit sapu je dekat muka,sonang)

haa,korang plak guna produk pe?bagi ilaa,masa muda ni lah kena jaga kulit dan kesihatan. bukan untuk tatapan orang tapi untuk kebaikan diri sendiri. iye dop? soo, tak semestinya produk tu kena mahal sampai beriban-riban. asal menjadi sudaahh

chauu!

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
• May 17, 2014 • 9 comments



Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.


Tinggal Beberapa Jam Lagi
Sunday, May 11, 2014 • May 11, 2014 • 0 comments



Assalamualaikum
tajuk tak gempak pon. saje nak membebel macam biasa. herrmm, ada apa dengan jam dan ada apa dengan 'wishlist' setepek kat atas tuh?semua ni tak rare! semua ni poyo. takdela korang, banyak jam lagi nak cukup umur ila ni?what??cukup umur?maknanya saya boleh kahwin?cenggitu?wowwwwww

i'm not desperate to kahwin la.ada jodoh ila kahwin,kalau takde ila akan tunggu sampai bila2 pom. harapan ila untuk tahun 2014 adalah :


  • nak ada kereta sendiri
  • nak berniaga
  • nak setia (grrr!!)
  • nak prince charming datang melutut (giler kentang!)
  • nak disiplin saving untuk diri sendiri
angan-angan tu terrrrsangatlah banyak tapi satu pon tak buat dan tak usaha. canne ni?sila abai wish yang karut mengarut ila tuh. btw, ila harap bila dah cukup umur 23 ni, kebaikan pada diri sendiri boleh di capai berbanding dengan keburukan.

I wish I could be the same IlaaSuhailaa. forever IlaaSuhailaa. 






Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)
< Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: IlaaSuhailaa