Posts

Showing posts from May 11, 2014

Safi Balqis

Image
Assalamualaikum. kecantikan dan perhiasan dengan wanita adalah sangat-sangat tidak boleh dipisahkan. apatah lagi demi menjaga aset diri sendiri supaya kelihatan anggun dan menawan. cehh, skem giler ayat ilaa. nak review produk yang ilaa guna je bukan apa pom.
btw, untuk pengetahuan korang ila adalah pengguna tegar Safi Balqis selama 2 tahun. kenapa ilaa boleh setia giler dengan Safi Balqis ni?jawapannya adalah produk laen tak bersesuaian dengan kulit muka ila.muahaha..meh tengok apa yang berlaku pada muka ila kesan daripada penggunaan Safi Balqis :
- mengecutkan jerawat dalam masa yang singkat - kulit muka semakin cerah dan mulus - memudarkan parut pada muka - kulit jadi lembap dan tidak berminyak
benda yang wajib ila akan guna tiap hari adalah pencuci muka (setelah seharian bekerja menghadap habuk dan kotoran disekeliling), krim muka malam (sebelum tido) , penyegar (after mandi terus sapu,terus perhh segar je muka ni dan pengsan bile tengok ada lagi kesan kotoran di muka although lepas …

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com

Image
Assalamualaikum



Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 
Follow Blog : [Mamaniza.com][Blog Santai][Ana Solehah][Tracey Ang][Fizizaidi][Asha Lya]
[Cik Eda][Mselim][Maria Firdz][Hunyeda][Farah Wahyda][Khairin Anies][SsurianahYana][Syira Lokman][Arol Mubin]

Like Page :


Syarat utama :
Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.comCopy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTMLdan publishkan.Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random
Hadiah Giveaway : Tasbih Pearl x 10 pemenang Wang tunai RM 30 x 1 pemenangTop up bernilai RM 5 x 5 pemenangTudung bawal berserta brooch x 1 …

Tinggal Beberapa Jam Lagi

Image
Assalamualaikum
tajuk tak gempak pon. saje nak membebel macam biasa. herrmm, ada apa dengan jam dan ada apa dengan 'wishlist' setepek kat atas tuh?semua ni tak rare! semua ni poyo. takdela korang, banyak jam lagi nak cukup umur ila ni?what??cukup umur?maknanya saya boleh kahwin?cenggitu?wowwwwww

i'm not desperate to kahwin la.ada jodoh ila kahwin,kalau takde ila akan tunggu sampai bila2 pom. harapan ila untuk tahun 2014 adalah :


nak ada kereta sendirinak berniaganak setia (grrr!!)nak prince charming datang melutut (giler kentang!)nak disiplin saving untuk diri sendiri angan-angan tu terrrrsangatlah banyak tapi satu pon tak buat dan tak usaha. canne ni?sila abai wish yang karut mengarut ila tuh. btw, ila harap bila dah cukup umur 23 ni, kebaikan pada diri sendiri boleh di capai berbanding dengan keburukan.
I wish I could be the same IlaaSuhailaa. forever IlaaSuhailaa.